Tjejnätverksträff – IT GIRLS
torsdag 29 september

Vi tycker att vi behöver inspireras av kvinnor inom IT. Därför bjuder vi in dig till inspirerande föreläsningar och bubbel på vår terrass.

Agenda - 29 september

17.30 - 18.00 Mingel, dryck och tilltugg
18.00 - 18.15 Brightvisions VD Jakob Löwenbrand hälsar välkomna
18.20 - 18.40 Viktoria Samuelsson, studerade IT Solutions B2B på IHM och är idag kundansvarig på CGit. Viktoria kommer berätta om hur det kommer sig att hon fastnade för IT-branschen och hur det är att vara en del av den.
18.40 - 19.00 Trude Berg har över 25 års erfarenhet av IT-branschen. Idag arbetar hon som marknadschef på Symetri och har lett bolaget genom många stora förändringar. Trude kommer att berätta om sin resa inom IT-branschen och sina reflektioner på kvinnor inom IT.
19.00 - 20.00 Mingel och möjlighet att göra intresseanmälan till LIA

IT GIRLS är ett kvinnonätverk inom IT och försäljning

Det finns ingen annan bransch som är så föränderlig och där det händer så mycket som inom IT branschen. Det görs ständigt nya appar och snapchat funktioner tillgängliga och för företag är det avgörande att man håller koll på ny teknik – vare sig man är inom modeindustrin eller tillverkarindustrin. Hänger man inte med inom ny teknik kan vilket företag som helst konkurreras ut! Så då är frågan varför vi fortfarande är så få kvinnor i IT branschen? Det är väl konstigt? En bransch som styr vår värld i så stor utsträckning måste ju representera alla, både kvinnor som män.

 

Vi på Brightvision vill därför bjuda in dig till en kväll där vi pratar mer om detta. Vi tror att vi behöver inspireras av andra kvinnor inom IT. Därför har vi bjudit in två av våra kvinnliga förebilder. De kommer berätta om sina resor som kvinnor i IT branschen och antagligen dra en hel del roliga anekdoter.

Sen kommer vi även dricka bubbel på vår terrass såklart! Varmt välkommen!