En bra karriär på ett gött företag

Har du vilja, engagemang och driv men framförallt hjärtat på rätt ställe, kan du bli vår nya kollega och hänga in i vårt goa gäng 🙂

Hur är det att jobba på Brightvision? Våra kollegor berättar

Jakob Löwenbrand

CEO, Brightvision

De sociala aspekterna av att trivas på jobbet har alltid varit viktiga på Brightvision. Man får aldrig slarva med att ta ett break och prata lite.

Läs hela utlåtandet

Helena Börjesson

Trainee, Brightvision

jag fick upp ögonen för försäljning och ledarskap

Läs hela utlåtandet

Emelie Lundin

Projektledare, Brightvision

Min plan är att fortsätta utvecklas som projektledare och utveckla mitt ledarskap på Brightvision

Läs hela utlåtandet

Ronny Haraldseid

BDR Norge, Brightvision

Idag bor jag i Budapest tillsammans med min sambo och son och arbetar på distans på Brightvision

Läs hela utlåtandet

Varför ska du jobba med oss?

Välkommen till en arbetsplats med Sveriges härligaste kollegor!

Vi rekryterar på personlighet eftersom vi vet att en glad, social och driven person alltid levererar.

"Skön atmosfär" och "trevligt bemötande" är vanliga kommentarer från våra besökare, dessutom har vi superfina lokaler och gott om AW:s – kom och hälsa på oss så får du se sjäv!

Vi vill vara bäst på det vi gör

Därför förväntar vi oss att alla utvecklas, förbättrar sig och aldrig står stilla. Då vet vi att vi en dag kommer att bli bäst.

Men det är bara möjligt om vi alla hjälps åt och är delaktiga så är du en ensamvarg, så är vi nog inte rätt plats för dig, tyvärr.

På Brightvision anstränger vi oss för att vara en arbetsplats där flexibilitet är viktigt

Därför strävar vi mot att vara mer "Location Independent", så behöver du jobba en dag i veckan hemifrån i veckan eller kanske jobba en månad ifrån Malta under vintern, för att få lite värme - javisst, kör!

Vi vill att du ska må bra och tror att det gynnar våra kunder.

Öppenhet med allt som berör företaget

Ogillar du att beslut tas över ditt huvud och ingen fattar varför det togs? Det är något vi vill undvika på Brightvision.

Även vart du själv står i förhållande till dina mål, vilka utvecklingsmöjligheter du har och vad som krävs för att du ska nå dem är något du alltid ska kunna få ett svar på.

Hur är det att jobba här?

På Brightvision strävar vi alltid efter att skapa en skön arbetsplats att vara på, där ingen skall behöva gå till jobbet med en klump i magen av vantrivsel. Vi försöker därför anstränga oss för att erbjuda en arbetsplats som har god kommunikation, felxibilitet, möjlighet till utveckling och växa i ansvar. Samt att vi inte tollererar dålig attityd eller beteende från vare sig kollegor eller kunder. Det gör att de allra flesta som börjat jobba hos oss, trivs väldigt bra och finner ofta vänskaper som sträcker sig långt efter att man gått vidare från Brightvision efter några år.

Det tror och hoppas vi att även du gör om du börjar hos oss.

Vad är det vi gör egentligen?

Vi erbjuder skickliga konsulter och färdiga teams inom både digital/inbound marketing såväl som analog/outbound marketing, som har den gemensamma nämnaren att vi är experter på att öka våra kunders försäljning genom att producera marknadskampanjer som genererar kvalificerade leads. Och det är vi specialister på att göra för framförallt för B2B företag inom IT/Teknik/Mjukvara/Konsulttjänster.

 

Och det vill vi vara bäst på! 🙂