Emelie Lundin

Projektledare, Brightvision

Bor: Göteborg
Roll: Projektledare / Business Development Representative

När Emelie för ett år sedan började på Brightvision så pluggade hon sista året på programmet Finansiell och industriell på Handelshögskolan i Göteborg. Då jobbade hon 12 timmar i veckan på Brightvision. Idag och sedan fyra månader tillbaka är hon heltidsanställd och jobbar mestadels med projektledning.

– Den största delen av mitt arbete idag är att projektleda, men jag ringer även själv en del på mina egna projekt. Dessutom så är jag coach i en av tre grupper och driver även ett kvinnligt nätverk en gång i månaden på Brightvision, säger Emelie Lundin.

Det har gått snabbt för Emelie. Från att jobba extra under tiden hon pluggade till att nu ta större ansvar.

– I skolan så lär man sig mycket teori men du lär dig sällan hur du gör det i praktiken. Brightvision för mig är som en vidareutbildning där man sätter teori i praktik. Jag lär mig så himla mycket varje dag. Det bästa är att man har chans att utvecklas och få ansvar snabbt. Visar du framfötterna och visar intresse så kommer du att få större ansvar. Det är ett bra ställe att våga ta mer ansvar, man har bra chefer och kollegor som backar upp en om något händer. Så det är ett riktigt bra läroställe, säger Emelie.

Kollegorna är en viktig del av jobbet tycker Emelie. Det finns alltid någon att prata med och hon har minst ett gapskratt varje dag.

– Det är en stor mix av människor. Vissa är ingenjörer och andra ekonomer och en del kommer direkt ifrån arbetslivet. Alla har olika kompetenser och man mycket att lära från varandra. Dessutom har vi grymma AWs en gång i månaden och mitt roligaste minne var från Kick Offen efter sommaren. Då var vi på en i princip helt öde ö och vi grillade vid havet och bastade i säkert 6 timmar på kvällen, säger Emelie.

Sammanfattningsvis så tycker Emelie att det bästa med Brightvision är att det är kort mellan idé till genomförande, att det finns stora utvecklingsmöjligheter och att det är grym stämningen mellan medarbetarna.

– Min plan är att fortsätta utvecklas som projektledare och utveckla mitt ledarskap på Brightvision. Jag vill även fortsätta driva tjejnätverket som är ett bra exempel på en idé som hade kort genomföringssträcka, säger Emelie Lundin.